Llarg, 60 - 17190 Salt

972 233 681

Captura la Pau a través de l’objectiu

Captura la Pau a través de l’objectiu

Amb l’arribada del Dia Escolar de la No Violència i la Pau (DENIP) el proper 30 de gener, estem emocionats d’anunciar un concurs fotogràfic que busca capturar i compartir la bellesa de la pau mitjançant la màgia de la fotografia. Obrim aquesta oportunitat a totes les edats, convidant a famílies, alumnes i membres de la comunitat a participar en aquesta iniciativa que celebra la importància de construir un món sense violència.

Participació:

Qui pot participar? Tothom, ja sigui gran o petit. L’inscripció és gratuïta. La vostra participació implica l’acceptació de les bases del concurs, així que assegureu-vos de llegir-les atentament.

Temàtica:

El tema que inspireu a través de les vostres fotografies ha de ser el Dia de la Pau i la No Violència. Volem veure com interpreteu aquest concepte a través del vostre objectiu.

Fotografies:

Teniu total llibertat per presentar tantes fotografies com vulgueu. Les imatges han de ser inèdites, respectuoses i no han de ser premiades en altres concursos. Poden incloure o no persones, com ara membres de la família o alumnes del centre.

Normes de Presentació, Valoració i Format:

  • La qualitat tècnica i artística serà avaluada, considerant factors com claror, color i enfocament.
  • Es valora la originalitat i la composició, buscant imatges que expressin idees, alegria i sentiments.
  • Si ho desitgeu, podeu aplicar filtres de retoc digital, però ha de millorar l’aspecte artístic, no distorsionar la realitat.
  • Les fotografies han de ser preses amb càmeres de 6 MP o més i tenir una mida superior a 1500 pixels per cada costat. Tant verticals com horitzontals són benvingudes.

Mode de Lliurament i Dates:

Les fotografies han de ser enviades abans del 4 de febrer del 2024 al correu electrònic concursos@salt.fedac.cat. En l’assumpte del correu, feu constar el vostre cognom, nom i la paraula “concurs pau 2024” (Ex: Vila Gutiérrez Teresa concurs pau 2024). Proporcioneu les vostres dades personals dins del cos del missatge, incloent el nom, cognoms, telèfon de contacte i una breu explicació de la imatge presentada (opcional).

Jurat:

Un grup de set membres, que inclou representants de l’equip directiu, pares i mares, mestres, del departament audiovisual i dels alumnes, tindrà la responsabilitat de sel·leccionar les imatges guanyadores. El jurat es farà públic el dia del lliurament dels premis i la seva decisió serà inapel·lable.

Obres premiades i no Premiades:

Les obres guanyadores seran anunciades a la web i xarxes socials de l’escola. Aquestes imatges es publicaran, juntament amb les no premiades, que també seran compartides al web i xarxes socials de l’escola. L’autor o autora de la fotografia guanyadora serà contactat per rebre el premi i coordinar la seva entrega.

Responsabilitats:

Els participants han de garantir que les seves fotografies no violen drets de tercers i que no hi ha reclamacions pels drets d’imatge. L’autor o autora cedeix tots els drets d’ús a l’escola FEDAC Salt.

Modificacions de les bases:

L’organització es reserva el dret de fer modificacions, les quals es comunicaran amb antelació per correu electrònic.

Consultes:

Per a qualsevol dubte o consulta, podeu contactar-nos a concursos@salt.fedac.cat.

Us desitgem molta sort i esperem veure les vostres impressionants interpretacions del Dia de la Pau i la No Violència a través de les vostres fotografies. 📸🕊️

CreaEscola Quality Certificate for Education Website