Llarg, 60 - 17190 Salt

972 233 681

Serveis de l’escola

FEDAC Salt ofereix als alumnes un conjunt d’activitats i serveis que complementen l’oferta formativa de l’escola i també donen resposta a les necessitats de les famílies. A més, molts dels nostres serveis estan oberts a infants i joves d’altres escoles de la ciutat perquè el nostre alumnat s'obri al poble i al seu entorn.

Menjador

Disposem d’un servei de menjador amb cuina pròpia. Oferim uns menús variats i equilibrats, dissenyats per nutricionistes, on destaquen els productes de proximitat i de qualitat. Tenim en compte les necessitats dels alumnes i adaptem les dietes a les seves especificitats.

L'espai de menjador és també una estona d'aprenentatge lúdic. Disposem de monitoratge titulat que ofereix als nens i nenes diferents alternatives de joc i d'entreteniment. Celebrem alguns dels dies internacionals (dia de la pau, dia de l'infant, dia de la dona, dia contra el treball infantil...) per a fer conscients els alumnes de les problemàtiques del nostre món. I també donem a conèixer menajr i tradicions d'altres cultures per obrir la mirada de l'alumnat. 

Consulta els diferents menús d’aquest mes.

Acollida

Oferim un servei d’acollida per a totes aquelles famílies que necessitin ampliar l’horari d’estada dels seus fills a l’escola.

Els alumnes fan una arribada a l'escola més relaxada. Tenen l'oportunitat de fer jocs diversos, llegir, acabar de fer deures, estudiar... 

L'acollida comença a les 7.45 h i permet conciliar la vida familiar amb l'escola. S'ofereixen diferents alternatives de joc i d'estudi als alumnes perquè aprofitin aquesta estona de manera relaxada i amb tranquil·litat.

Compra de roba escolar

Oferim el servei de compra de l’equipament escolar (bates, roba esportiva, etc.) a través de la plataforma de l’empresa Rompoda. Un cop realitzada la compra a la botiga online, en uns dies podreu recollir la vostra comanda a l’escola.

Activitats coescolars

Les activitats coescolars es realitzen fora de l’horari escolar, i estan obertes tant a alumnes de la FEDAC com a d’altres escoles de la població. Aquest curs oferim les següents activitats coescolars:

  • Activitats esportives: escola esportiva, escola de bàsquet, voleibol, natació, judo...
  • Activitats en anglès: LudiEnglish Kids, LudiEnglish, English in Group i taller d'anglès de migdia amb l'auxiliar de conversa.
  • Activitats creatives: Dibuix i expressió, Dansa urbana i Sensibilització musical. 

Altres serveis

Orientació psicopedagògica

Posem a la disposició dels alumnes i de les seves famílies l’assessorament de la psicopedagoga de la nostra escola, la Dolors Compta. La psicopedagoga respon a qualsevol demanda o necessitat relacionada amb l’aprenentatge o l’evolució emocional dels alumnes. Treballa estretament amb les direccions pedagògiques de les tres etapes educatives del centre, dins la Comissió d’Atenció a la Diversitat (CAD).

Aquest servei complementa el seguiment del procés de desenvolupament personal i acadèmic que cada tutor realitza amb els alumnes a l’aula. L’orientadora del centre ofereix també píndoles emocionals a través del correu electrònic a les famílies per ajudar-les en la criança dels seus fills.

Auxiliar de conversa en anglès

L'escola disposa d’una persona nadiua de parla anglesa. Aquest auxiliar de conversa col·labora amb les mestres d’anglès i ajuda els alumnes a millorar la competència comunicativa oral en aquesta llengua.

L’auxiliar de conversa disposa de molts suports diferents per arribar a tots els alumnes i ajudar-los a millorar l’entonació i la pronúncia a través de jocs de situació, comprensions orals, jocs de taula, llibres de lectura, escenificacions teatrals...

Casal de vacances

Durant els períodes vacacionals, FEDAC Salt ofereix un casal per als nens i nenes d’educació infantil i primària. El casal és una proposta oberta a qualsevol nen o nena de Salt, tant a alumnes de la nostra escola com d’altres centres. L’objectiu fonamental del casal és donar continuïtat a la línia educativa que es fa a l'escola i oferir un servei de qualitat a les famílies que ho necessitin.

La proposta gira al voltant d’un eix d’animació engrescador i un gran ventall d’activitats de tot tipus: manuals, esportives, creatives, de seguiment de l’eix, musicals, culturals... dinamitzades per monitors titulats.

El casal s'estructura en diferents grups d'edat que fan diferents activitats i propostes d'acord als seus interessos i gustos. El casal d'estiu s'ofereix durant els mesos de juliol i d'agost i acull a un centenar de participants. 

Contacta amb nosaltres

Si vols rebre informació sobre cursos, activitats i esdeveniments de la fundació.

CreaEscola Quality Certificate for Education Website