Llarg, 60 - 17190 Salt

972 233 681

Serveis de l’escola

FEDAC Salt ofereix als alumnes un conjunt d’activitats i serveis que complementen l’oferta formativa de l’escola i també donen resposta a les necessitats de les famílies. A més, molts dels nostres serveis estan oberts a infants i joves d’altres escoles de la ciutat.

Menjador

Disposem d’un servei de menjador amb cuina pròpia. Oferim uns menús variats i equilibrats, dissenyats per nutricionistes, on destaquen els productes de proximitat i de qualitat. Tenim en compte les necessitats dels alumnes i adaptem les dietes a les seves especificitats.

Consulta els diferents menús d’aquest mes.

Acollida

Oferim un servei d’acollida per a totes aquelles famílies que necessitin ampliar l’horari d’estada dels seus fills a l’escola.

Compra de roba escolar

Oferim el servei de compra de l’equipament escolar (bates, roba esportiva, etc.) a través de la plataforma de l’empresa Rompoda. Un cop realitzada la compra a la botiga online, en uns dies podreu recollir la vostra comanda a l’escola.

Activitats coescolars

Les activitats coescolars es realitzen fora de l’horari escolar, i estan obertes tant a alumnes de la FEDAC com a d’altres escoles de la població. Aquest curs oferim les següents activitats coescolars:

  • Activitats esportives: escola esportiva, escola de bàsquet, colpbol, natació, judo o hip-hop
  • Activitats en anglès: LudiEnglish Kids, LudiEnglish, English in Group.
  • Educació en el lleure: Grups CREC.

Altres serveis

Orientació psicopedagògica

Posem a la disposició dels alumnes i de les seves famílies l’assessorament de la psicopedagoga de la nostra escola, la Dolors Compta. La psicopedagoga respon a qualsevol demanda o necessitat relacionada amb l’aprenentatge o l’evolució emocional dels alumnes. Treballa estretament amb les direccions pedagògiques de les tres etapes educatives del centre, dins la Comissió d’Atenció a la Diversitat (CAD).

Aquest servei complementa el seguiment del procés de desenvolupament personal i acadèmic que cada tutor realitza amb els alumnes a l’aula. L’orientadora del centre ofereix també píndoles emocionals a través del correu electrònic a les famílies per ajudar-les en la criança dels seus fills.

Auxiliar de conversa en anglès

L'escola disposa d’una persona nadiua de parla anglesa. Aquest auxiliar de conversa col·labora amb les mestres d’anglès i ajuda els alumnes a millorar la competència comunicativa oral en aquesta llengua.

L’auxiliar de conversa disposa de molts suports diferents per arribar a tots els alumnes i ajudar-los a millorar l’entonació i la pronúncia a través de jocs de situació, comprensions orals, jocs de taula, llibres de lectura, escenificacions teatrals...

Grups CREC

Els grups CREC són l’esplai de la FEDAC: un espai humà i proper a l’alumne on animadors i joves viuen una experiència d’amistat en grup en el marc de trobades, sortides o colònies. A FEDAC Salt iniciem els grups CREC a partir de quart de primària.

Els grups CREC formen part de la pastoral de la FEDAC i estan oberts a nois i noies de dins i fora la FEDAC.

Casal de vacances

Durant els períodes vacacionals, FEDAC-Salt ofereix un casal per als nens i nenes d’educació infantil i primària. El casal és una proposta oberta a tothom, tant a alumnes de la FEDAC com d’altres escoles. L’objectiu fonamental del casal és oferir un servei de qualitat a les famílies que ho necessitin.

La proposta gira al voltant d’un eix d’animació engrescador i un gran ventall d’activitats de tot tipus: manuals, esportives, creatives, de seguiment de l’eix, musicals...

Contacta amb nosaltres

Si vols rebre informació sobre cursos, activitats i esdeveniments de la fundació.