Llarg, 60 - 17190 Salt

972 233 681

Serveis de l’escola

FEDAC Salt ofereix als alumnes un conjunt d’activitats i serveis que complementen l’oferta formativa de l’escola i també donen resposta a les necessitats de les famílies. A més, molts dels nostres serveis estan oberts a infants i joves d’altres escoles de la ciutat.

Menjador

Disposem d’un servei de menjador amb cuina pròpia. Oferim uns menús variats i equilibrats, dissenyats per nutricionistes, on destaquen els productes de proximitat i de qualitat. Tenim en compte les necessitats dels alumnes i adaptem les dietes a les seves especificitats.

Consulta els diferents menús d’aquest mes.

Acollida

Oferim un servei d’acollida per a totes aquelles famílies que necessitin ampliar l’horari d’estada dels seus fills a l’escola.

Els alumnes fan una arribada a l'escola més relaxada. Tenen l'oportunitat de fer jocs diversos, llegir, acabar de fer deures, estudiar... 

Compra de roba escolar

Oferim el servei de compra de l’equipament escolar (bates, roba esportiva, etc.) a través de la plataforma de l’empresa Rompoda. Un cop realitzada la compra a la botiga online, en uns dies podreu recollir la vostra comanda a l’escola.

Activitats coescolars

Les activitats coescolars es realitzen fora de l’horari escolar, i estan obertes tant a alumnes de la FEDAC com a d’altres escoles de la població. Aquest curs oferim les següents activitats coescolars:

  • Activitats esportives: escola esportiva, escola de bàsquet, voleibol, natació, judo...
  • Activitats en anglès: LudiEnglish Kids, LudiEnglish, English in Group i taller d'anglès de migdia.
  • Activitats creatives: Dibuix i expressió, Dansa urbana. 

Altres serveis

Orientació psicopedagògica

Posem a la disposició dels alumnes i de les seves famílies l’assessorament de la psicopedagoga de la nostra escola, la Dolors Compta. La psicopedagoga respon a qualsevol demanda o necessitat relacionada amb l’aprenentatge o l’evolució emocional dels alumnes. Treballa estretament amb les direccions pedagògiques de les tres etapes educatives del centre, dins la Comissió d’Atenció a la Diversitat (CAD).

Aquest servei complementa el seguiment del procés de desenvolupament personal i acadèmic que cada tutor realitza amb els alumnes a l’aula. L’orientadora del centre ofereix també píndoles emocionals a través del correu electrònic a les famílies per ajudar-les en la criança dels seus fills.

Auxiliar de conversa en anglès

L'escola disposa d’una persona nadiua de parla anglesa. Aquest auxiliar de conversa col·labora amb les mestres d’anglès i ajuda els alumnes a millorar la competència comunicativa oral en aquesta llengua.

L’auxiliar de conversa disposa de molts suports diferents per arribar a tots els alumnes i ajudar-los a millorar l’entonació i la pronúncia a través de jocs de situació, comprensions orals, jocs de taula, llibres de lectura, escenificacions teatrals...

Casal de vacances

Durant els períodes vacacionals, FEDAC-Salt ofereix un casal per als nens i nenes d’educació infantil i primària. El casal és una proposta oberta a qualsevol nen o nena de Salt, tant a alumnes de la nostra escola com d’altres centres. L’objectiu fonamental del casal és donar continuïtat a la línia educativa que es fa a l'escola i oferir un servei de qualitat a les famílies que ho necessitin.

La proposta gira al voltant d’un eix d’animació engrescador i un gran ventall d’activitats de tot tipus: manuals, esportives, creatives, de seguiment de l’eix, musicals, culturals... dinamitzades per monitors titulats.

El casal s'estructura en diferents grups d'edat que fan diferents activitats i propostes d'acord als seus interessos i gustos. El casal d'estiu s'ofereix durant els mesos de juliol i d'agost i acull a un centenar de participants. 

Contacta amb nosaltres

Si vols rebre informació sobre cursos, activitats i esdeveniments de la fundació.

CreaEscola Quality Certificate for Education Website