Llarg, 60 - 17190 Salt

972 233 681

Vine a FEDAC Salt

Vine a conèixer FEDAC Salt

FEDAC Salt és una escola oberta a l’entorn i a totes les entitats i famílies que vulguin visitar-nos per conèixer en primera persona el nostre projecte educatiu.

Per això, ens podeu demanar una entrevista o una visita personalitzada en qualsevol moment del curs escolar, més enllà de les jornades de portes obertes i d’escola oberta que organitzem cada any.

Ens agrada que ens visiteu sempre que vulgueu i posem a la vostra disposició aquest formulari per poder contactar-nos. A FEDAC Salt sereu sempre benvinguts!

Associació de Mares i Pares d’Alumnes

FEDAC Salt compta amb el suport de l’Associació de Mares i Pares d’Alumnes (AMPA). L’AMPA col·labora en diferents activitats del centre i també n’organitza de pròpies amb l’objectiu de fomentar la convivència entre les famílies i els alumnes de FEDAC Salt.

L’associació s'organitza mitjançant comissions de treball que lideren cadascuna de les propostes que es fan al llarg de l’any. I també compta amb la col·laboració puntual de familiars voluntaris que cooperen per dinamitzar les activitats proposades pels alumnes.

Podeu contactar amb l’AMPA a través de ampa@salt.fedac.cat
o visitar la web de l'AMPA.

Alumni

Vas estudiar a FEDAC Salt i vols retrobar-te amb els teus companys i mestres?

Escriu-nos un correu, ens farà molta il·lusió saber de tu i et mantindrem informat de les activitats que organitzem.

Quin és el perfil de l’educador de FEDAC?

Busquem educadors amb talent i passió per educar, somiadors i compromesos amb el projecte de la FEDAC i el poder transformador de l’educació per crear un món millor.

Valorem

  • Titulacions polivalents per treballar en etapes diferents.
  • Titulació o capacitació per impartir les classes en anglès (nivell B2 a educació infantil i primària, i nivell C1 a ESO i batxillerat).
  • Competència digital (dispositius portàtils, treball en xarxa, entorns virtuals d’aprenentatge, aplicacions i programes de suport a la docència).
  • Disponibilitat per realitzar la capacitació docent per acompanyar l'itinerari de creixement personal de l'alumne i l'educador (Curs d'Aprofundiment en la Didàctica de l'Absolut, CADA).
  • Acreditació d’experiències i col·laboracions amb moviments i entitats d’educació no formal (esplai, parròquies, clubs esportius, etc.).
  • Capacitat per al treball en equip.
  • Una profunda vocació per educar, i il·lusió per les tasques quotidianes.

Si t’identifiques amb el perfil d’educador FEDAC, envia’ns el teu currículum per formar part de la nostra borsa de treball.

Pots enviar-nos la teva informació (CV inclòs) mitjançant aquest formulari, indicant-hi la zona i l’etapa que t’interessen. Per ser considerat, l’arxiu que adjuntis ha d’incloure obligatòriament el teu nom i primer cognom en el nom de l’arxiu, per exemple: Cristina_Perez.pdf.

L’enviament del formulari pot demorar-se una breu estona. Si us plau, sigues pacient.

Formulari

Contacta amb nosaltres

Si vols rebre informació sobre cursos, activitats i esdeveniments de la fundació.

CreaEscola Quality Certificate for Education Website