Llarg, 60 - 17190 Salt

972 233 681

Cloenda del programa MATH TUTORING

Cloenda del programa MATH TUTORING

A l’inici d’aquest curs 2022-23 la nostra escola va ser seleccionada per participar en el programa MATH TUTORING, impulsat per la Fundació Bofill. Una iniciativa que el mes de gener es posava en marxa per primera vegada i que forma part del projecte d’avaluació d’impacte Suport Educatiu. Acompanyament per accelerar oportunitats

Per als que no coneixeu MATH TUTORING, es tracta d’un programa adreçat a l’alumnat de 6è de primària i té un objectiu molt clar: reforçar l’aprenentatge de les matemàtiques i trencar la percepció negativa que molts alumnes tenen d’aquesta matèria. El programa treballa en petits grups en horari extraescolar i s’adapta al nivell i ritme d’aprenentatge de cada infant, combinant activitats de descoberta i la pràctica amb una aplicació online. Tot plegat  ha suposat 24 hores de reforç addicional en matemàtiques gratuït i ha comptat amb la participació de 6 alumnes.
Per tancar el curs, hem celebrat un acte de cloenda i reconeixement adreçat als alumnes participants i les seves famílies, junt amb altres escoles de Salt i Girona. L’emoció no ha faltat i és que com explicava la Jana, una de les tutores de MATH TUTORING a la nostra escola “Per tancar el curs, hem celebrat un acte de cloenda i reconeixement adreçat als alumnes participants i les seves famílies. L’emoció no ha faltat i a la nostra escola ha estat una experiència molt bona. Hem fet activitats diferents amb unes matemàtiques innovadores que han fet de les classes un espai d’aprenentatge divertit per a tothom.”.

CreaEscola Quality Certificate for Education Website