Llarg, 60 - 17190 Salt

972 233 681

Eduquem la mirada artística, volem +Art a les escoles!

Eduquem la mirada artística, volem +Art a les escoles!

A FEDAC Salt apostem per integrar l’art en el treball de totes les competències acadèmiques i és per això que estem orgullosos de compartir que formem part del projecte +Art a les escoles.

El passat dilluns 10 de maig vam tenir el plaer de rebre a l’escola tres obres d’art de l’artista Siro López, les quals estaran a la nostra escola durant dues setmanes. L’equip humà de l’escola va muntar l’exposició, que anirà creixent a mesura que els alumnes gaudeixin visitant-la i s’animin a fer les seves pròpies creacions.

Entenem l’escola com un espai de creació, un lloc on es desperta el pensament crític, on es treballa el concepte de resiliència, on intentem fer comprendre que el que s’entén per inútil o per fracàs, també pot ser, o més ben dit, ÉS: ART.

Busquem que els alumnes trobin en les propostes que els plantegem i en tots els espais dels quals disposem a l’escola un hivernacle creatiu on expressar-se, crear, interpretar i reivindicar a través de diverses disciplines i formats.

Un dels nostres reptes és la CreActivitat: afavorir entorns lúdics que potencien el creixement particular de cada alumne. Conjuguem elements pedagògics per potenciar la capacitat de resoldre problemes: intel·ligència, creativitat i joc. Així, els alumnes descobreixen el plaer d’aprendre i desperten la seva curiositat.

A partir d’iniciatives semblants a la que vam portar a terme pel dia de la pau, ens fixem l’objectiu de procurar que les obres artístiques dels alumnes tinguin un receptor real, que totes puguin trobar un lloc on ser exhibides i contemplades pel públic.