Llarg, 60 - 17190 Salt

972 233 681

FESTA DE L’ESCOLA

FESTA DE L’ESCOLA

El dia 24 de febrer fem la Festa de l’Escola. És un dia de celebració on totes les famílies de l’escola i les de Salt hi són benvingudes.

Us ensenyarem les instal·lacions, podreu descobrir els nostres projectes d’escola, veure com apliquem els projectes comuns de les Escoles FEDAC al nostre centre i conèixer de primera mà com és FEDAC Salt.

Els alumnes faran de guies i prepararan vàries dinàmiques per donar-vos a conèixer el seu punt de vista sobre la nostra escola. D’aquesta manera podreu vivenciar com és un dia a FEDAC Salt i com el veuen i viuen els nostres alumnes.

Ens agradarà molt que ens visiteu i que vingueu acompanyats de qui vulgueu per a fer-lo descobrir com és FEDAC Salt.

També ens agradaria que ens visitessiu en un altre moment durant la setmana per poder ensenyar-vos l’escola en funcionament i poder fer una entrevista personalitzada per a vosaltres sols. Així podreu veure les mestres treballant amb els nens, els nostres projectes en funcionament… veure l’escola en un dia qualsevol i comprovar si la nostra escola s’ajusta a la vostra visió de l’educació. Estarem contents de poder-vos atendre i resoldre totes les inquietuds que tingueu. Vindreu a conèixer el nostre projecte?

Vine i descobriràs el projecte educatiu #avuixdemà i com entenem l’educació a l’escola FEDAC Salt:

  • Una escola on TOTHOM TÉ TALENT: Les persones som diverses i totes tenim un talent especial, que ens fa vibrar i brillar, i que fa que el món sigui millor. Acompanyem infants i joves perquè cada alumne descobreixi el seu talent i pugui desenvolupar-lo per trobar la seva pròpia veu i construir-se un itinerari vital únic.
  • Una escola on TOTS SOM LÍDERS: Creiem en el lideratge personal, aquell que ens duu a trobar el sentit de la nostra vida i construir-nos una personalitat autèntica, a ser responsables de les nostres pròpies decisions i a establir relacions significatives amb les persones que ens envolten. Per això, des d’educació infantil i fins a quart curs de Secundària, treballem especialment el desenvolupament del lideratge i la responsabilitat personals.
  • Una escola on SOM EDUCADORS XERPES: Guiem, acompanyem, encoratgem i mediem al costat de cada alumne al llarg de tota l’escolarització. I és que, com un xerpa en l’ascensió a una muntanya, els educadors de les escoles FEDAC adoptem un rol de guies i acompanyants en el procés d’aprenentatge i de descoberta del món de cadascun dels nostres alumnes. Ho fem centrant-nos especialmen en el projecte TUto+ de personalització de l’aprenentatge.
  • Una escola on eduquem persones COMPETENTS GLOBALMENT: Estem compromesos amb l’excel·lència educativa i, especialment, amb la formació de persones que excel·leixin en la seva vessant més humana, compromeses amb els altres i amb Salt. Per això, treballem en projectes educatius vinculats al bé comú i a posar en valor la riquesa que aporta la diversitat d’idees i creences, tot afavorint el desenvolupament de l’esperit crític, el respecte, l’empatia, la participació i la iniciativa.
  • Una escola on el CANVI COMENÇA EN MI: Som una comunitat de persones transformadores, que volem fer de l’escola, del nostre poble i del món uns llocs millors. I sabem que qualsevol canvi comença sempre per un mateix. Com a FEDAC, compartim un mateix propòsit evolutiu i afavorim l’autogestió i els rols compartits entre diferents membres de la comunitat educativa per generar canvi i evolució.
  • Una escola on tenim cura de la HUMANITAT I EL MÓN: A FEDAC Salt posem una especial atenció a educar en la consciència local i planetària. Sobretot empoderem persones perquè siguin conscients de la seva capacitat per actuar i millorar la seva realitat i la dels altres. Volem formar persones crítiques que siguin indagadores i que vulguin cercar el sentit de la vida. Per això, a la FEDAC som les primeres escoles a implementar en la nostra gestió el model de l’Economia del Bé Comú.

I és que a FEDAC Salt tenim un llegat, que volem deixar en tots i cadascun dels nostres alumnesTenim les portes obertes per a TU!

T’esperem el dia 24 de febrer a les 10h a l’escola per a viure el nostre llegat: “Un SOMNI neix dins teu per crear un MÓN MILLOR; creu en ell!”

CreaEscola Quality Certificate for Education Website