Llarg, 60 - 17190 Salt

972 233 681

Festa de l’escola

Festa de l’escola

Aquest dissabte 25 de febrer ha estat un dia ben especial a la nostra escola. Hem obert les portes de bat a bat perquè tothom que vulgui ens pugui visitar. A la festa de l’escola tothom hi és benvingut, i tothom hi té cabuda!

Famílies que ja formen part de la nostra comunitat, pares i mares que volien veure els treballs que amb molta il·lusió han fet els seus fills, famílies noves que opten per la nostra escola a l’hora d’educar els seus fills i filles, familiars del nostre equip docent, jugadors de bàsquet i esportistes que venien a fer el seu partit, exalumnes que venien a recordar amb enyorança els anys viscuts a FEDAC Salt, curiosos que volien veure els canvis que s’han anat fent a l’escola… moltes persones varen omplir el nostre pati i les nostres aules per viure plegats un matí al nostre centre.

Els alumnes havien preparat exposicions i tallers a les aules. Es va destacar projectes com la TUtopia, el LEM, la robòtica, l’Etwinning, el projecte contra l’assetjament escolar “Jo veig, jo sento… no callo”, el projecte de música…

El personal del servei de menjador ens tenia preparada una xocolata desfeta amb coca boníssimes. L’equip docent havia guarnit les aules. Els alumnes de S4 havien muntat un bar light per recollir diners pel seu viatge de final de curs.

Els ballarins de la coescolar de dansa urbana varen fer una exhibició. El Club Bàsquet Salt, que va néixer al pati de l’escola, va organitzar partits de bàsquet a les pistes… tothom va posar el seu granet de sorra per aconseguir que la festa de l’escola fos un dia ben lluït.

La nostra escola està arrelada a Salt des de fa 131 anys, però continua ben vital, plena d’energia i de força per oferir la millor educació als infants del municipi. Aquest arrelament i aquesta vitalitat es varen poder comprovar a la jornada de dissabte, a la festa de l’escola. El nostre profund agraïment a totes les persones que varen venir a visitar-nos o a conèixer-nos.

Com bé sabeu, les nostres portes estan sempre obertes per poder explicar-vos el nostre projecte i posar en valor la tasca inmensa que fan els nostres alumnes. No deixeu passar l’ocasió i visiteu la nostra escola sempre que pugueu. Hi trobareu una proposta vital, honesta i innovadora que posa els alumnes i les famílies al centre de la seva acció.

Us emplacem a visitar FEDAC Salt, hi trobareu una escola autèntica per a persones úniques!

CreaEscola Quality Certificate for Education Website