Llarg, 60 - 17190 Salt

972 233 681

Casal d’estiu, la proposta educativa de Fedac Salt també en temps de vacances.

Casal d’estiu, la proposta educativa de Fedac Salt també en temps de vacances.

L’estiu i les vacances dels alumnes és una oportunitat fantàstica per continuar treballant per la seva educació des d’un punt de vista més lúdic i divertit. L’educació en el lleure és la possibilitat de mantenir l’educació de l’escola i ampliar-la també fora del seu horari lectiu tradicional.

A l’escola us oferim un casal –des del 23 de juny fins el 10 de setembre– que us ajuda a conciliar la vostra feina, amb les vacances dels alumnes i alhora oferir-los diversió, educació i seguretat. Els monitors del Casal Fedac són monitors titulats i amb gran experiència en el món del lleure. Activitats com sortides a la natura, manualitats, piscina, teatre, esports, tallers de creació… s’emmarquen dins d’un centre d’interès que motiva els alumnes i els ofereix una història que segueixen amb delit dia rere dia.

Totes les propostes del casal d’estiu es portaran a terme seguint totes les indicacions de seguretat en temps de COVID de la Generalitat sobre les activitats en el lleure. L’escola FEDAC Salt està oberta al seu entorn i ofereix el casal també a nens i nenes de fora del nostre centre que ho puguin necessitar.

La inscripció del casal es fa totalment online. En aquest enllaç trobareu el document per inscriure-us; cal que l’envieu omplert al correu casalestiu@salt.fedac.cat