Llarg, 60 - 17190 Salt

972 233 681

Casal d’estiu, la proposta educativa de Fedac Salt també en temps de vacances.

Casal d’estiu, la proposta educativa de Fedac Salt també en temps de vacances.

L’estiu i les vacances dels alumnes és una oportunitat fantàstica per continuar treballant per la seva educació des d’un punt de vista més lúdic i divertit. L’educació en el lleure és la possibilitat de mantenir l’educació de l’escola i ampliar-la també fora del seu horari lectiu tradicional.

A l’escola us oferim un casal –des del 23 de juny fins el 2 de setembre– que us ajuda a conciliar la vostra feina, amb les vacances dels alumnes i alhora oferir-los diversió, educació i seguretat. Els monitors del Casal Fedac són monitors titulats i amb gran experiència en el món del lleure. Activitats com sortides a la natura, manualitats, piscina, teatre, esports, gimcanes, circ, zumba, bicicletades… s’emmarquen dins d’un centre d’interès que motiva els alumnes i els ofereix una història que segueixen amb delit dia rere dia.

Enguany us oferim tres casals en un per adaptar-nos millor als gustos dels participants:

En el Casal d’Estiu Infantil, treballarem les emocions mitjançant el centre d’interès de la selva.

En el Casal d’Estiu Petits, descobrirem els animals de la mà d’una zoòloga molt divertida que ens acompanyarà en els nostres descobriments i treballarem el valor de fer equip.

En el Casal d’Estiu Grans, nosaltres serem els aventurers que ajudarem a un expedicionari molt sapastre i viurem moltes aventures que ens ajudaran a treballar l’actitud de l’esforç i de persistir.

També farem una acampada ben divertida i un sopar de gala amb les famílies que ens hi vulguin acompanyar. L’escola FEDAC Salt està oberta al seu entorn i ofereix el casal també a nens i nenes de fora del nostre centre que ho puguin necessitar.

La inscripció del casal es fa totalment online. En aquest enllaç trobareu el document per inscriure-us; cal que l’envieu omplert al correu casalestiu@salt.fedac.cat