Llarg, 60 - 17190 Salt

972 233 681

P6 s’acomiada de l’Educació Primària

P6 s’acomiada de l’Educació Primària

Els alumnes de P6 diuen adéu a l’Educació Primària rememorant tot el que han après al llarg d’aquesta bonica etapa. Han tingut la iniciativa d’escriure una carta conjunta de comiat, valorant tot el que l’escola ha fet per ells i agraint al claustre el paper que ha tingut en el seu gran procés de creixement. L’escola no els hi diu adéu, sinó un arreveure, ja que molts d’ells seguiran acompanyant-nos el curs que ve en la nova etapa d’Educació Secundària.

Tothom diu que acabem una etapa, que ens fem grans, però… per què hem de ser grans? Per què hem de créixer? Sempre va bé pensar que som petits i tornar a la infància. Quan ets petit tot és més fàcil. Res et fa vergonya, tens molta ajuda. Però quan et fas gran has de tenir més responsabilitats i t’has de començar a valer per tu mateix. I a vegades créixer ens espanta. 

Ara ens toca començar una nova etapa de les nostres vides. Estem nerviosos i a la vegada emocionats. Ens fa por la incertesa de la nova etapa que començarem, però també ens fa il·lusió. 

Alguns de nosaltres no ens veiem preparats per afrontar l’ESO i d’altres en canvi si. Però en el que coincidim tots i totes és que encara ens queda per aprendre i que amb esforç i treball tot es pot aconseguir. Per tant, haurem de donar el màxim de nosaltres mateixos, el nostre 100%. 

Segur que trobarem entrebancs i dificultats pel camí però haurem de seguir endavant. Tenim la gran sort de ser un equip, el TEAM CLUB,  i entre tots ens ajudarem, ens acostumarem i ens adaptarem com fem sempre. 

De primària ens emportem un munt de bons moments i sensacions que segur ens acompanyaran. Recordarem amb un somriure les colònies de tres dies, els jocs d’aigua de finals de curs, els treballs en equip (que en son molts) i sobretot les mestres. Elles sempre han estat al nostre costat i ens han ajudat. Elles han cregut i han confiat en nosaltres i ens han donat el valor per millorar. Ens han ensenyat a combatre les nostres pors i afrontar reptes. 

Ens acomiadem de primària amb un fins sempre, perquè sempre guardarem en els nostres cors  i el nostre record els moments fantàstics que hem viscut.

P6