Llarg, 60 - 17190 Salt

972 233 681

Serveis de l’escola

Serveis de l’escola

Us volem posar al dia de les propostes que FEDAC Salt ofereix a les famílies per a facilitar-vos la vostra tasca i ajudar-vos en el vostre dia a dia. Aquestes activitats s’anomenen “Serveis” i tenen la finalitat de fer més fàcil la interacció escola-família, així com posar al vostre abast eines per conciliar la vida laboral amb la vida familiar. Ens proposem ajudar-vos al màxim possible.

Algun dels serveis que oferim són:

Acollida matinal: acollim els alumnes que necessiten ser abans de les 9 a l’escola i els oferim diferents propostes com dibuix, lectura, jocs de taula, jocs de construcció, espai de deures… Aquest servei s’ofereix a partir de les 7:45 del matí.

Menjador escolar: oferim la possibilitat de dinar a l’escola amb el menjar cuinat dins les nostres instal·lacions (no és càtering!). Els menús són saludables i equilibrats, cuinats amb productes de proximitat,  basats en la dieta mediterrània i supervisats per una dietista experta en nutrició infantil. 

El monitoratge de menjador són professionals que vetllen i atenen amb dedicació els alumnes. Organitzen activitats diàries com lectura de contes, teatre, jocs cooperatius… perquè l’espai de menjador segueixi la proposta educativa de l’escola. També es realitzen activitats en diades assenyalades com el dia de les Llengües, el dia de l’Estàtua de la Llibertat…  els alumnes poden quedar-se al menjador cada dia, en dies pactats o també esporàdicament. 

Co-escolars: es tracta de les activitats que es fan fora de l’horari escolar i que ofereixen als alumnes opcions interessants per a les estones de lleure. Cada curs varien una mica d’acord amb les propostes que ens fan les famílies.

Al migdia us oferim les estones de conversa amb l’Alexey, el nostre auxiliar de conversa. Amb ell fan jocs i proposa temes diferents perquè els alumnes facin conversa real amb una persona nadiua. L’Alexey és de Nova Zelanda i té molta experiència treballant amb nens i joves. 

A les tardes s’ofereixen diferents activitats segons l’edat dels alumnes i els seus interessos. Proposem coescolars esportives com bàsquet, escola esportiva (iniciació a diferents esports) o voleibol; coescolars artístiques com sensibilització musical, dibuix artístic i creativitat o dansa urbana. També oferim coescolars de llengua anglesa per a totes les edats on els alumnes fan cançons, jocs i activitats variades per a treballar l’expressió en aquesta llengua. 

Totes les coescolars que oferim al centre estan obertes a alumnes de fora de l’escola per oferir un servei al poble i a les famílies que ho necessitin.

A l’escola hi ha altres serveis com l’assessorament psicopedagògic pels alumnes que ho necessitin i per a orientar l’acció educativa de l’equip d’educadores o l’equip de manteniment informàtic per a tenir els dispositius ben preparats per a les diferents necessitats i per aprendre a fer-ne un bon ús. 

Les activitats no estan tancades, escoltem qualsevol proposta que ens feu i procurem materialitzar-les. A més a més oferim els nostres serveis a alumnes d’altres escoles.

Per altra banda, ens agrada recordar-vos que totes les activitats segueixen la línia educativa del nostre centre, vetllem perquè aquesta visió FEDAC també sigui compartida pels monitors de les diverses activitats i perquè les propostes que us fem tinguin el màxim de qualitat. 

Tens una proposta per fer una coescolar? Fes-nos-ho saber. T’escoltem!

CreaEscola Quality Certificate for Education Website