Llarg, 60 - 17190 Salt

972 233 681

Sortides a l’entorn per aprendre a valorar la natura

Sortides a l’entorn per aprendre a valorar la natura

Un dels grans objectius de la nostra escola és ensenyar els alumnes a estimar el nostre entorn. Descobrim el nostre barri, les persones que en formen part, els nostres paisatges i la natura… estem arrelats a Salt des del 1892 i cada dia ens en sentim més orgullosos.

Les  Deveses són, sense cap mena de dubte, un espai privilegiat on els nostres alumnes poden conèixer moltes espècies d’animals i de plantes diferents. Amb els nens i nenes de la nostra escola visitem sovint les Deveses de Salt i les anem descobrint. Creiem fermament que fent el nostre alumnat coneixedor de la importància del nostre entorn natural, aconseguirem que se’n facin responsables i que ells també actuïn per millorar-lo. L’escola ha de ser motor de coneixement i d’estima per les Deveses.

Els alumnes de Cicle Inicial han fet una sortida matinal dinamitzada per educadors ambientals on han pogut descobrir un munt d’aspectes especials del nostre bosc. Saludar el riu Ter i veure com n’és d’important per la nostra vila, pintar amb elements de la natura i plantes, comunicar-nos amb les plantes i els arbres, veure rastres d’animals… la matinal ha estat molt divertida i els nens i nenes de Primer i de Segon han après moltíssim. Cada dia estimem més les Deveses!