Llarg, 60 - 17190 Salt

972 233 681

Tots som educadors

Tots som educadors

Quan parlem de l’educació dels nostres fills, sovint la nostra ment es dirigeix als mestres i professors brillants, als programes educatius innovadors i als èxits acadèmics. Però en aquesta narrativa, hi ha una veu silenciosa que sovint passa desapercebuda: la de les persones que, tot i no estar a l’aula, són vitals per al funcionament diari de l’escola.

Servei eficient i discret

Parlem del personal d’administració, que treballa discretament darrere dels escenaris per assegurar-se que tot funcioni sense problemes. Des dels tràmits burocràtics fins a la gestió de recursos, el treball eficient de la Xell i en Sergi permet que els docents es puguin centrar en la seva tasca principal: ensenyar.

No podem oblidar tampoc el personal de neteja i manteniment, que garanteix un entorn escolar segur, net i ordenat. La Joaqui, la Patri, la Rossy i en Bouachid treballen incansablement perquè els alumnes puguin gaudir d’uns espais d’aprenentatge òptims: bonics, nets, en bones condicions i lliures de qualsevol distracció o perill.

Espai de migdia

El personal del menjador i de la cuina també mereix un reconeixement especial. Ells no només alimenten els nens i nenes amb menjars nutritius i deliciosos i menús equilibrats, sinó que també creen un ambient acollidor i familiar a l’espai migdia on es promou la importància de compartir moments a taula.

I, per descomptat, no podem oblidar els monitors de coescolars. La Natàlia, la Carla, l’Alexey. la Júlia…  acompanyen i guien els alumnes en aquestes hores no lectives. Transmeten als alumnes la seva passió pels esports, per les arts, per la llengua anglesa… i són exemple de joves compromesos amb el desenvolupament dels nens i nenes. Molts d’aquests monitors ens acompanyen també a l’estiu i treballen a la nostra escola en el Casal d’Estiu i de Vacances on participants de la nostra escola i de fora del nostre centre venen a gaudir amb nosaltres d’un estiu diferent.

Així doncs, és important reconèixer i valorar el treball de tots aquests professionals que contribueixen al bon funcionament de l’escola. Són veritables educadors en tots els sentits de la paraula, ja que, amb la seva dedicació i compromís, ajuden a crear un entorn propici per a l’aprenentatge i el creixement personal dels nostres fills.

Posem en valor la tasca de tothom

A FEDAC Salt, tots som educadors. L’èxit de l’educació no seria possible sense la col·laboració i el suport de tots els qui treballen incansablement darrere dels bastidors de l’escola. A ells els devem un reconeixement etern i la nostra gratitud més sincera.

CreaEscola Quality Certificate for Education Website