Llarg, 60 - 17190 Salt

972 233 681

Fedac Salt t’explica

Fedac Salt t’explica

Aquesta és la tercera temporada que els alumnes de FEDAC Salt podem fer un programa de ràdio a Ràdio Salt. S’emet els dijous a les 10h i els dissabtes a les 17h.

El preparem els alumnes de Cinquè de Primària i de Segon de Secundària alternativament cada quinze dies. I ens encanta!

En el nostre programa hi ha notícies, esports, recomanacions, música, entrevistes, humor, natura… i totes les coses que ens interessen i volem explicar.

Cada vegada el programa és diferent i l’anem millorant amb les diferents emissions.

Quinzena entrega del “FEDAC Salt t’explica” – Programa realitzat pels alumnes de Secundària. S’ha emès el dia 1 de juny i ha estat el darrer programa de la temporada. Ha sigut un bonic tancament del treball dels alumnes de Cinquè i de Segon i Tercer de Secundària.

Recomanacions, cançons, entrevistes i seccions d’allò més interessants perquè els alumnes puguin donar el seu punt de vista. Amb aquest programa tanquem una gran temporada!

Catorzena entrega del “FEDAC Salt t’explica” – Programa realitzat pels alumnes de P5 i emès el dia 25 de maig.

En aquest darrer programa produït per Cinquè de Primària, els alumnes ens canten una cançó que han escrit ells mateixos, ens expliquen l’experiència de fer un programa de ràdio, ens parlen d’esports ben divertits, ens donen a conèixer la figura de Pere Casaldàliga i la fundació que porta el seu nom.

Tretzena entrega del “FEDAC Salt t’explica” – Programa realitzat pels alumnes de Secundària. Es va emetre el dia 4 de maig. Hi trobareu una entrevista a la peixetera del mercat, cançons dedicades pels alumnes, recomanacions i el punt de vista sempre interessant i peculiar del nostre alumnat de Secundària.

Dotzena entrega del “FEDAC Salt t’explica” – Programa realitzat pels alumnes de P5. Edició especial Sant Jordi. Es va gravar el dijous dia 20 d’abril, a la Plaça Llibertat.

Va ser un programa ben entretingut i ben informatiu. Es va dividir en dos grans blocs, per una banda la part de Sant Jordi amb una llegenda, una entrevista a un il·lustrador, lectura de poemes, una entrevista a la regidora de cultura i molt més. El segon bloc va ser sobre l’assetjament escolar on vàrem explicar què és el bullying i vàrem entrevistar la psicopedagoga Dolors Compta i la mosso d’escuadra Sofia Rodríguez. A més vàrem entrevistar en Jofre Pumarola que és el tècnic de la ràdio i qui ens ajuda incansablement perquè poguem fer el nostre programa.

Onzena entrega del “FEDAC Salt t’explica” – Programa realitzat pels alumnes de S2 emès el dia 30 de març.

Els alumnes de Secundària ens proposen un programa ben entretingut. Primer ens explicaran les notícies de l’escola, ens donaran a conèixer la veu de l’alumne i també faran entrevistes i recomanacions musicals.

Desena entrega del “FEDAC Salt t’explica” – Programa realitzat pels alumnes de P5 el dia 23 de març.

Els alumnes de Cinquè de Primària ens parlaran sobre els ODs i la Quaresma, ens recomanaran jocs de taula i a la secció d’entrevistes coneixerem en Jordi Boix, professor de català. També farem una explicació dels esports adapatats perquè conegueu les direrents modalitats que hi ha.

Novena entrega del “FEDAC Salt t’explica” – Programa realitzat pels alumnes de S2 emès el dia 2 de març.

Els alumnes de Secundària ens proposen música per escoltar i gaudir. Ens parlen sobre el dia internacional de la dona i ens expliquen la seva experiència en un concurs molt conegut.

Vuitena entrega del “FEDAC Salt t’explica” – Programa realitzat pels alumnes de P5 emès el dia 23 de febrer.

Els alumnes de P5 ens parlen d’animals en perill d’extinció, ens recomanen música i també entrevisten a en Lluís Vila i a la Marta Comas. És un programa ben rodó!

Setena entrega del “FEDAC Salt t’explica” – Programa realitzat pels alumnes de S2 emès el dia 2 de febrer.

En aquest programa els alumnes ens ofereixen una bona sel·lecció musical. Ens expliquen les notícies de l’escola i els anuncis que estan realitzant a secundària sobre els ODS. També entrevisten a Ruben Salido, el nostre professor d’Educació Física.

Sisena entrega del “FEDAC Salt t’explica” – Programa realitzat pels alumnes de P5. Programa emès el dia 26 de gener.

En aquest programa els alumnes ens donen a conèixer l’esport del Botevol, entrevisten al futbolista Pitu Comadevall, ens recomanen molta música i ens donen consells de com poder estalviar electricitat. Un programa molt infomatiu i útil!

Cinquena entrega del “FEDAC Salt t’explica” – Programa realitzat pels alumnes de S2. Edició especial de Reis, emès el dia 5 de gener.

Els alumnes de S2 ens ofereixen un programa molt fresc, amb música de Nadal i bones recomanacions de pel·lícules de Nadal. També entrevisten dos companys de l’escola, la Queralt Roig i en Lluís Quintana. Un programa curt, però amb bon contingut.

Quarta entrega del “FEDAC Salt t’explica” – Programa realitzat pels alumnes de P5. Edició especial Nadal, emès el dia 22 de desembre.

En aquesta ocasió els alumnes de P5 ens parlen del festival de Nadal que hem fet a l’escola i ens demanen que vetllem perquè ningú quedi sol per festes. Fan una divertida entrevista als Reis d’Orient, ens expliquen un conte que ells mateixos han inventat i ens recomanen cançons de Nadal. Un programa ben rodó!

Tercera entrega del “FEDAC Salt t’explica” – Programa realitzat pels alumnes de P5. Emès el 24 de novembre.

Els nens i nenes de Cinquè de Primària en recomanen la música de Doctor Prats i dos restaurants per a menjar-hi molt bé. A la secció de temes que ens preocupen ens parlen sobre el bullying i a la secció d’entrevistes parlen amb la Vanesa Esteras, que fa un projecte per evitar l’assejament a l’escola, i amb la Montse Ribot, que té una feina molt interessant en una empresa de so.

També podreu escoltar les seccions d’acudits i de notícies. I en aquest programa també estrenem sintonies per a donar entrada a les diferents seccions.

Segona entrega del “FEDAC Salt t’explica” – Programa realitzat pels alumnes de S2. Emès el 10 de novembre.

Els nois i noies de S2 ens recomanen la cançó “Petar-ho” del grup Oques grasses. Ens expliquen les notícies que han passat darrerament i que més els han interessat. I ens ofereixen vàries entrevistes a companys de l’escola, una de les quals està pensada en clau de dona.

També en aquest programa hem estrenat la imatge d’aquest any. Una bonica fotografia en blanc i negre que ens fa viure com n’és de bonica i evocadora la ràdio.

Primera entrega del “FEDAC Salt t’explica” – Programa realitzat pels alumnes de P5. Emès el 27 d’octubre.

Els nens i nenes de Cinquè de Primària tenen el gran honor de donar inici a la temporada d’enguany del programa de ràdio de l’escola.

Ens parlaran del canvi climàtic, que és un tema que els preocupa molt. Relacionat amb aquest tema ens ofereixen una interessant entrevista a l’Esther Llorens, que és ambientòloga especialitzada en aigua. I també fan una xerrada amb l’Oriol Massaguer, que és l’encarregat de portar a terme la coescolar de dibuix. A la secció d’esports ens paarlen del kabadi, que és una pràctica esportiva molt diferent i divertida. I finalment, ens recomanen diferents cançons per a passar una bona estona amb la música.

CreaEscola Quality Certificate for Education Website