Llarg, 60 - 17190 Salt

972 233 681

Vídeos “Projectes d’escola”

Vídeos “Projectes d’escola”

L’escola és un organisme viu que innova, busca maneres d’arribar més als seus alumnes, troba solucions a reptes que se li plantegen… els projectes que es porten a terme a FEDAC Salt han anat variant al llarg del temps i s’han anat adaptant a les necessitats dels alumnes i a les capacitats que se’ls demanaran quan deixin el nostre centre.

A continuació us oferim vídeos d’un minut que expliquen els projectes diferenciadors de la nostra escola i que són els que defineixen l’organisme viu que és FEDAC Salt.

Quins són els eixos principals del nostre projecte educatiu?

Com és la cultura TEAL? La cultura organitzativa de la nostra escola?

Què vol dir TUtopia?

Com oferim experiències memorables als nostres alumnes?

La creativitat i el sentit crític són uns dels continguts més rellevants que treballem amb els alumnes.

A FEDAC Salt el més important són les persones. Per això els donem eines perquè puguin descobrir-se a sí mateixos, als companys i a gestionar les seves emocions de la millor manera.

A la nostra escola tots els membres de la comunitat (alumnes, docents i famílies) lideren projectes i aporten valor a la nostra missió.

La llengua és la base dels aprenentatges i una porta oberta al món. Com iniciem la lectoescriptura a I5? Què és el projecte Llengües Vives? Quina és la importància que donem a l’anglès a l’escola?

Com acompanyem els alumnes en els seus aprenentatges?

Què és l’ensenyament híbrid? Com hem inclòs la tecnologia en la nostra proposta educativa?

Com incloem les famílies en les activitats que fem a la nostra escola? Què és el projecte Creixem Junts? Tots plegats som un i les famílies són peça clau del nostre projecte.

Com ha canviat l’escola al llarg del temps?