Llarg, 60 - 17190 Salt

972 233 681

Preinscripcions

Preinscripcions

Aquest curs, que la pandèmia ho ha trencat tot, tampoc podrem fer la jornada de Portes Obertes. En aquest dia tan especial, rebíem a l’escola tant les famílies que volien passar a formar part de la nostra comunitat com també les famílies i alumnes que ja són FEDAC Salt. Era una jornada molt bonica de compartir punts de vista, donar a conèixer el nostre centre i, sobretot, posar en valor la valuosíssima feina dels nostres alumnes.

A l’escola, però, no ens donem per vençuts i per això us oferim unes Portes Obertes Virtuals a través d’aquests enllaços. Dediqueu, si us plau, una estona a navegar pels recursos que us oferim i us fareu una idea del nostre projecte educatiu i del nostre propòsit.

“Portes Obertes virtuals”  (Fes clic a l’enllaç per una total navegació) Passeja per la nostra escola i pel nostre projecte des de casa:

“Opinió de les famílies” sobre els nostres projectes:

“Som Fedac” és un document on expliquem els nostres orígens, la nostra proposta de valor i els nostres projectes més importants.

El Departament d’Educació ha informat que les dates provisionals de preinscripcions seran del 15 al 24 de març. Estarem atents a possibles novetats al respecte i les anirem publicant a la nostra pàgina web.

Ens agradaria molt poder parlar amb tots vosaltres i explicar-vos de primera mà el nostre projecte educatiu. Si voleu concertar una entrevista, cliqueu aquest enllaç i ens posarem en contacte amb vosaltres. Vull una entrevista.

A Fedac Salt #TotsPlegatsSomUn!