Llarg, 60 - 17190 Salt

972 233 681

Inscripcions

Inscripcions

Està tancat el període ordinari d’inscripcions pel curs 22/23. Per a Infantil i Primària ha estat del 7 al 21 de març. Per a Secundària ha estat del 9 al 21 de març. Com en cursos anteriors, la preinscripció s’ha fet totalment online a través de la pàgina web de la Generalitat https://preinscripcio.gencat.cat/ . Durant tot el procés hem estat al costat de les famílies ajudant-les a formalitzar la preinscripció i la matrícula.

Si has arribat nou al nostre municipi o si t’estàs plantejant canviar d’escola, pots demanar plaça al nostre centre. S’iniciarà el procès per determinar si -seguint les ràtios indicades- disposem de lloc al curs demanat i farem junts els passos per poder matricular-vos si és el cas.

Per fer la sol·licitud de preinscripció cal presentar tota la documentació necessària per acreditar la identitat de les famílies sol·licitants i l’acompliment dels criteris de prioritat d’assignació de places. Com que aquest any tots els tràmits es fan de manera telemàtica, cal escanejar o fotografiar tots els documents demanats per ambdues cares i tenir-los disponibles en el dispositiu que utilitzareu per emplenar el formulari de preinscripció.

Els documents necessaris per acreditar la identitat de les famílies en la sol·licitud de preinscripció són:

  • Llibre de família o altres documents relatius a la filiació.
    Quan l’alumne estigui en situació d’acolliment, el document que cal aportar és la resolució d’acolliment del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies.
  • DNI o tarjeta de residència del pare, la mare o el tutor o la tutora de l’alumne.

Els documents necessaris per acreditar els criteris de prioritat són:

  • Per justificar la proximitat del domicili habitual a l’escola. En enviar la sol·licitud es programa la consulta automatitzada del padró.
  • Per acreditar la proximitat del lloc de treball del pare, la mare o el tutor legal a l’escola. En el cas de les persones assalariades, és suficient si s’aporta el contracte laboral o un certificat emès per l’empresa.
  • Per justificar la renda garantida de ciutadania. Aportació de documents com la certificació o la resolució emesa pel Departament de Treball.
  • Per acreditar que un membre de la unitat familiar té una discapacitat. Aquest supòsit inclou la discapacitat igual o superior al 33 % de l’alumne, del pare o la mare o d’algun germà o germana, i es valida mitjançant consultes interadministratives.
  • Per acreditar que l’alumne forma part d’una família nombrosa o monoparental. Aquesta informació es validarà mitjançant consultes interadministratives quan es faci la sol·licitud de preinscripció.

Si necessites ajuda o qualsevol aclariment, truca’ns al 972 233 681 i demana una cita per a venir a l’escola a conèixer-nos.

Vols més informació sobre la nostra escola? Consulta els enllaços que t’oferim a continuació i fes-te una idea de com és #FEDACSalt.

“Portes Obertes virtuals”  (Fes clic a l’enllaç per una total navegació) Passeja per la nostra escola i pel nostre projecte des de casa:

“Opinió de les famílies” sobre els nostres projectes:

“Som Fedac” és un document on expliquem els nostres orígens, la nostra proposta de valor i els nostres projectes més importants.

A Fedac Salt #TotsPlegatsSomUn!