Llarg, 60 - 17190 Salt

972 233 681

Spots FEDAC, una proposta per treballar el pensament crític.

Spots FEDAC, una proposta per treballar el pensament crític.

Els alumnes de S3 de l’escola han participat en un projecte telemàtic de les Escoles Fedac. L’objectiu d’aquesta proposta és gravar un spot en format vídeo que estigui relacionat amb tipologia d’hàbits o conductes que es poden realitzar o evitar per construir entre tots una ciutadania més responsable.

Es treballen diferents competències essencials pel desenvolupament dels nostres alumnes com la Competència comunicativa lingüística i audiovisual, la competència artística i cultural, aprendre a aprendre o el tractament de la informació. Destaquem especialment les competències encarades a l’autonomia personal dels alumnes i a potenciar el seu lideratge.

Els objectius principals, que s’entronquen clarament amb la nostra proposta de valor, són fer difusió d’hàbits i conductes saludables, donar a conèixer l’entorn social proper i implicar l’alumnat amb les problemàtiques socials i educatives.

Els alumnes han fet uns vídeos d’allò més interessants i que ens parlen dels talents que tenim cadascun de nosaltres, del respecte als altres, de la discriminació o del consumisme.

Aquests són els vídeos del nostre alumnat: